https://www.naaimodecentrum.nl/producten

Adres

Tamboerpassage 26
7902 GM - Hoogeveen
Telefoon: 0528-264626
E-mail: [email protected]

Scan op uw telefoon voor navigatie

QR route

Kaart

Het ontstaan van ZIGZAG Naaimodecentrum

De eigenaar, de heer Kikkert kwam al op jonge leeftijd terecht in de naaimachinebranche. De eerste 5 jaar werkte hij in loondienst bij Busstra Naaimachines in Meppel, waar hij veel praktijkervaring in de detailhandel heeft opgedaan. In zijn periode bij Busstra Naaimachines deed de heer Kikkert veel praktijkervaring op met het oog op reparatie van naaimachines, lockmachines en borduurmachines.

 

Busstra Naaimachines stootte het filiaal af in Meppel. De heer kikkert was genoodzaakt uit te kijken naar een andere werkgever. Singer Hoogeveen werd zijn nieuwe werkgever. In deze periode heeft hij veel geleerd, alle insides en outsides van het ondernemerschap leerde hij kennen. Na een jaar naam hij deze zaak over. Hij behaalde zijn vakdiploma Naaimachinebedrijf en volgt ook nu nog geregeld cursussen voor bijscholing bij diverse importeurs van de verschillende naaimachines, borduurmachines en lockmachines.

 

De heer Kikkert is een echt vakman. Alle merken naaimachines kunnen worden gerepareerd en onderhouden in de eigen werkplaats. Door de aanwezigheid van bijna alle onderdelen van alle merken naaimachines wordt er naar gestreefd uw naaimachine, lockmachine of borduurmachine binnen twee dagen weer gebruiksklaar te maken.

 

ZIGZAG Naaimodecentrum

Na 26 jaar diverse interne verbouwingen in het pand aan de Tamboerpassage 31 verhuisde de winkel in december 2007 naar Tamboerpassage 26, vanwege een gunstigere ligging in het winkelcentrum. Nabij de grote parkeerplaats aan de ‘markt’.

Startpagina Google

Hulp nodig? Vragen?
Like ons op Facebook