https://www.naaimodecentrum.nl/producten

Adres

Tamboerpassage 26
7902 GM Hoogeveen
Telefoon: 0528-264626
E-mail: [email protected]

Scan op uw telefoon voor navigatie

QR route

Kaart

Het ontstaan van ZigZag Naaimodecentrum

De eigenaar van ZigZag, de heer Kikkert, kwam al op jonge leeftijd terecht in de naaimachinebranche. De eerste 5 jaar werkte hij in loondienst bij Busstra Naaimachines in Meppel, waar hij veel praktijkervaring in de detailhandel heeft opgedaan, en met reparatie van naai-, lock- en borduurmachines.

Toen Busstra Naaimachines het filiaal in Meppel afstootte, werd Singer Hoogeveen (aan Tamboerpassage 31) de nieuwe werkgever van de heer Kikkert. In deze periode heeft hij veel geleerd, waaronder alles over het ondernemerschap. Na een jaar naam hij de zaak over. Hij behaalde zijn vakdiploma Naaimachinebedrijf en volgt ook nu nog voor bijscholing geregeld cursussen bij diverse importeurs van verschillende naai-, borduur- en lockmachines.

Na 26 jaar en diverse verbouwingen verhuisde de winkel in december 2007 naar Tamboerpassage 26, vlakbij de grote parkeerplaats aan de ‘markt’. Dit vanwege een gunstigere ligging in het winkelcentrum. De winkel ging door onder de naam ZigZag Naaimodecentrum. 


Bij ZigZag kunt u rekenen op snel vakmanschap

De heer Kikkert is een echt vakman. Alle merken naaimachines repareert en onderhoudt hij vakkundig in zijn eigen werkplaats. Doordat daar bijna alle onderdelen van alle merken machines op voorraad zijn, maken we uw machine doorgaans binnen twee dagen weer gebruiksklaar.

Startpagina Google

Hulp nodig? Vragen?
Like ons op Facebook